Archive | 10:23 pm

tido bola makan bola minum bola dan segala2nya bola

30 Dec

oh2 saya suke tengok die main bola..hohoho x, saye pegi tgk matches bukan sbb nk usha lelaki2 ensem, tp saya mengkaji cara2 diorg main..sronok jugak jadi analyst ni. oh dan sbb itu bile saya tgk die main saye rase kagum..die xdela sehebat christiano ronaldo, secute michael owen mahupon sebuff player2 di europe tu (tp dr segi pemerhatian saya, body die ok la jugak… :P), tp saya suke tgk die main..he has his own charm yg hny boleh dilihat mase die main..hoho emm sggh stalker saya ini rupenye..ala, cam jugak rakan capoeira saya yg bernama jojo..die hanya bertubuh kecil dan tidakla sekacak mane tp saya suke tgk bile die bercapoeira, sgt terer melompat dan buat macam2 skill..adoi, dun get me wrong..saya tidak stalk anda2 sume saya cume jd pemerhati dan observer oh dan juga amateur analyst..

saya xjudge org serta merta, saya perhatikan dr segala sudut..oh2 berbalik kpd cite bola..oh br perasan utk post kali ini saya menggunakan bahasa melayu..xpela sekali sekala..english saya pon da makin karats..nntla next entry saya gune english balik kalu x sure makin karat jadinya..sbb saye jd crew uniten cup dan jugak mengenali beberapa org yg menyertainya makes me interested to watch the matches..i try my best to attend all the matches, tp salunye akn dtg di stadium atau coit shj..jd anlayst kt stadium la plg best sbb dpt tgk jelas sket kt tempat duduk tu..so far games yg best saya tgk were palmeiras vs colo2, as monaco vs ape ntah hr tu, kaizer chief  lwn ape pon xigt n red star vs ape pon x igt..hehe my short term memory sgt truk..ape yg best pasal diorg? sbb cara diorg main best la and ade satu free kick yg lawa gk la hr tu..mase bile pon cam da xigt..bkn xigt, cume xpasti dah..neway, bukan hendak menghina mane2 pihak tp bile tgk team yg ramai indians lawan team yg mostly melayu, lg nampak perbezaan. indians lg rajin kejar bola compared to the malays..kenape eh?? sbb indians mmg femes for their running skills ke? and malays known for their laziness? tepuk dada tny selera..saya baru tgk lyon and stuggart lawan..team yg ramai indians lg satu, panther xpnah tgk lg..nntla xde can lg nk tgk..ape2 pon nk wish best of luck to my so-called adik (galatasaray), abang (as monaco) dan dot dot dot (team mane eh die? mane leh kasi tau.. :P) yg masuk UC ni..adoi saje nk wat gosip kn kat cni..haha..

ape lg ye mau update? oh about my back ache..thought of checking it up last friday but when i told my parents about it they just take it easy..yela, saya jrg sakit bile sakit rasenye diorg kate sure xape2..xpela, ill do something about it later..for the time being cam xrase sgt pulak..

hmm ape lg ye? da kehilangan idea rasenye..setakat ini shj utk kali ini..saya perlu menyiapkan decoration utk AF booth pula lepas ni, da la assignment signal xbuat lagi..huhu..xpe niki, caiyok2..

Advertisements