notis

20 Dec

i’m tired of asking people with sms, so now here you go, my invitation to those who wanna join me jogging and gym-ing (tp xbyk pon buat kt gym ni sbb gym uniten xbp best..huhu):

monday, tuesday, thursday: 4pm, gym

wednesday: 7.30am, stadium + gym if rajin

friday: 8.30-10am, gym

saturday: 7.30am, stadium

sunday: 7.30am, stadium

choose which one that suits you and text me then we can have fun together!
last but not least, majulah sukan utk negara! πŸ˜‰

Advertisements

4 Responses to “notis”

  1. gorie December 23, 2008 at 6:54 am #

    ok jom nicky. aku punya fitness sekarang tahap ayam, lumba lari dgn bangku pun boleh kalah.

  2. rawnafila December 23, 2008 at 7:18 am #

    Ngahaha, count me in gorie n nicky! Aku tanak patah2 sebab kena peluk (read: tackle) dgn gorie yg terer bermain buah kanah. Hu..

    *Nak habiskan 5km semalam pun peritttt*

  3. pendeka7 December 23, 2008 at 4:56 pm #

    gorie: hoho bangku xsilap aku xleh lari..teruknye fitness ko..bukan men rugby ke?? jom gorie, bile lg nk menguruskn badan ko kn?? hehehe πŸ˜›

    alif: aku mampu 2km je sehari..xsampai lg 5km..huhuhu

  4. rawnafila December 24, 2008 at 9:14 am #

    haritu je dapat 5km. hari lain 2,3 km je.

    *cough cough*

    kat uniten tu kan berbukit bukau. mmg perittt πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: